Welkom bij R&D
Francis Cuss, MB Bchir, FRCP
Francis Cuss, Executive Vice President en Chief Scientific Officer

Bristol-Myers Squibb is getransformeerd naar een innovatief biofarmaceutisch bedrijf. Binnenkort zullen nieuwe mogelijkheden beschikbaar zijn voor patiënten, nieuwe medicijnen, nieuwe toedieningsvormen, nieuwe hoop.

Sinds 2002 heeft ons R&D-team meegeholpen met het op de markt brengen van dertien belangrijke geneesmiddelen voor de behandeling van kanker, ernstige psychische stoornissen, hiv/aids, hepatitis B, reumatoïde artritis, hart- en vaatziekten, orgaantransplantaties en diabetes. Hoewel onze focus op deze gebieden ligt, breiden we ook ons onderzoek uit naar andere ziektegebieden, gedreven door waar de wetenschap ons brengt en waar de patiënt behoefte aan heeft.

Onze R&D-strategie bestaat uit het voorzien in een significante medische behoefte aan de hand van onze ervaring met het ontdekken en ontwikkelen van krachtige moleculen en onze groeiende ervaring en expertise op het gebied van biologische geneesmiddelen. Voor wat betreft de toekomst blijven wij ons focussen op het uitbreiden van onze pijplijn met innovatieve therapieën.

Maar nog belangrijker dan dat is dat onze toekomst afhankelijk is van de mensen die bij ons werken. Elke dag, overal, gaan we naar ons werk gedreven door onze missie: het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve geneesmiddelen die patiënten helpen om ernstige ziekten te overwinnen. Dat is ons ijkpunt.